Uusimmat

Ryan Reynoldsin ja Mark Ruffalon Netflixissä nähtävästä The Adam Project -scifi-elokuvasta julkaistiin ensimmäiset kuvat

30.11.2020 08:21 Muropaketin toimitus

Netflixin The Adam Project on tieteistoimintaleffa, jossa matkustetaan ajassa.

Ryan Reynolds julkaisi ensimmäiset kuvat Netflixissä nähtävästä The Adam Project -scifi-elokuvasta, jonka kuvaukset ovat olleet käynnissä vasta viikon verran.

Elokuvassa nähdään myös Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Jennifer Garner ja Catherine Keener. Reynolds esittää päähenkilöä, menneisyyteen matkaavaa miestä, joka tarvitsee 13-vuotiaan itsensä apua. Junioriversion roolissa nähdään Walker Scobell. Kaksikko lähtee yhdessä etsimään edesmennyttä isäänsä, jota näyttelee Ruffalo.

The Adam Projectin ohjaa Shawn Levy, joka vastaa myös Reynoldsin tähdittämästä Free Guy -elokuvasta, jonka oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa viime heinäkuussa. Ensin ensi-ilta siirtyi pandemian takia joulukuulle, mutta nyt sekin on peruttu. Leffa on tällä hetkellä limbossa, sillä 20th Century Studios ei ole ilmoittanut uutta enskaripäivää.

Reynoldsin twiittaamissa kuvissa hän kuvaa kohtausta nuoren Scobellin kanssa ja tutkii turvallisuusmääräyksiä ohjaaja Levyn kera: