Uusimmat

Sarjakuvakäsikirjoittaja Chris Claremont olisi halunnut Bob Hoskinsin esittämään Wolverinea

16.11.2010 16:56 Muropaketin toimitus

Chris Claremont on yksi kaikkien aikojen tuotteliaimpia supersankarisarjakuvien käsikirjoittajia. Claremontin menestyneimpiä sarjoja on X-Men, jonka hahmoista mm. Rogue, Tajunta, Mystikko, Emma Frost, Jubilee, Gambiitti, Herra Pahuus ja Sapelihammas ovat hänen luomiaan.

Wolverinea Chris Claremont ei ole luonut, mutta 1980-luvulla hän onnistui kirjoittamillaan sarjakuvilla tekemään hahmosta yhden Marvelin suosituimmista. Vuonna 1982 Claremont teki yhdessä kuvittaja Frank Millerin kanssa Wolverine-minisarjan, joka toimii tulevan The Wolverine -elokuvan lähteenä.

Bleeding Cool -sivuston tuoreessa haastattelussa Claremont kertoo kenet hän olisi halunnut nähdä Wolverinen roolissa, jos elokuva olisi tehty vuonna 1980-luvulla:

”Olisi ollut mielenkiintoista, jos Wolverinesta olisi tehty elokuva 25 vuotta sitten ja toivomani Bob Hoskins olisi esittänyt häntä. Hoskinsista löytyy samaa hullua raivoa kuin Wolverinelta ja hän on lyhyt. Älkää miettikö Hoskinsia Super Mario Brosissa vaan The Long Good Fridayssa [suom. Pitkä pitkäperjantai].”

Claremont kuitenkin toteaa olevansa hyvin tyytyväinen Hugh Jackmanin työhön karvaisena kanukkimutanttina, vaikka tämä aivan liian pitkä rooliin onkin.