Uusimmat

SDCC: Uusi Ihmeotukset-traileri palauttaa fanit Harry Potterin maailmaan

24.07.2016 14:51 Tatu Junni

San Diegon Comic-Con on supersankarifanien mekka, mutta on messuilla esillä myös muita elokuvia. Warner Bros. Pictures on esimerkiksi julkaissut SDCC:ssa uuden julisteen ja trailerin marraskuussa ilmestyvästä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -velhoseikkailusta.

Harry Potter -elokuvien maailmaan sijoittuvan Ihmeotukset-elokuvan (Fantastic Beasts and Where to Find Them) on ohjannut vanha tuttu David Yates. Tarzanin legenda ei saanut järin lämmintä vastaanottoa heinäkuun alussa, mutta arvatenkin Yates on juuri oikea ohjaaja Lisko Scamanderin (Eddie Redmayne) seikkailuille.

Potter-kirjailija J. K. Rowlingin käsikirjoittaman Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan pääosissa nähdään myös Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, David Chester ja Colin Farrell.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

San Diego Comic-Con 2016
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat