Uusimmat

Shrek Retold -traileri: Yli 200 elokuvantekijää pisti animaatiohitin uuteen uskoon – tätä tuskin kannattaa lapsille näyttää

20.11.2018 13:18 Muropaketin toimitus

Shrek

Shrek-animaatioiden mahdollista uutta tulemista odotellessa julkaistaan 200 elokuvantekijän yhteistyönä valmistunut Shrek Retold. Omaperäisen genreyhdistelmän julkaisumuodosta ei tosin ole vielä tietoa.

DreamWorksin animaatiohitin, Shrekin, jonkinasteisesta uudelleenkäynnistyksestä on puhuttu Illumination Entertainmentin tekemänä. Sitä odotellessa on kuitenkin valmistunut Shrek Retold -animaatio, joka on noin 200 elokuvantekijän ja animaattorin yhteistyönä rakennettu versio alkuperäisestä Shrek-elokuvasta.

Jokainen 200:sta tekijästä on luonut pätkän elokuvasta omalla ja, kuten trailerista voi nähdä, usein hyvin omintakeisella tyylillä. Näistä koostuu kokonaisuus, joka yhdistää keskenään muun muassa happotripiltä vaikuttavaa animaatiota ja kotitekoista näytelmää. Kannattaa vilkaista traileri, sillä muuten tuota ei osaa edes kuvitella. Ainakaan Shrek Retold ei ole enää mikään leppoisa lastenelokuva.

Shrek Retoldin julkaisusta tai julkaisumuodosta ei ole vielä Slashfilmin mukaan tietoa.