Uusimmat

Songbird-traileri: Michael Bayn uusi koronaelokuva esittelee vuoden 2024, joka ei toivottavasti ikinä toteudu

30.10.2020 07:39 Muropaketin toimitus

Haluaako joku oikeasti katsoa vielä nykyistä huomattavasti vaarallisemmasta koronaviruksesta kertovan elokuvan?

STXfilms on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Michael Bayn tuottamasta Songbird-pandemiaelokuvasta, jonka pääosissa esiintyvät KJ Apa (Riverdale) ja Sofia Carson (Pretty Little Liars: The Perfectionists).

Songbird oli ensimmäinen Hollywood-elokuva, joka kuvattiin Los Angelesissa viime kevään ja kesän aikana turvamääräyksiä noudattaen.

Leffa sijoittuu vuoteen 2024, jolloin koronavirus on mutantoitunut huomattavasti nykyistä tappavammaksi. Tartunnan saaneet amerikkalaiset suljetaan vastoin tahtoaan keskitysleirejä muistuttaville alueille, jotka tunnetaan nimellä Q-Zones. Tarinan keskiössä ovat Nico ja Sara. He ovat nuori pariskunta, joista KJ Apan esittämä Nico on immuuni virukselle, mutta Sofia Carsonin näyttelemä Sara saa tartunnan naapuriltaan.

Apan ja Carsonin lisäksi Songbirdissä nähdään muun muassa Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser ja Peter Stormare

Ohjaajna toimii Adam Mason (Into the Dark), joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Simon Boyesin kanssa.

Songbird-elokuvan ensi-ilta ei ole vielä tiedossa, mutta teattereihin tämä tuskin saapuu, ainakaan Yhdysvalloissa. Nähtäväksi jää haluaako kukaan katsoa vielä kamalammasta koronaviruksesta kertovan elokuvan kököttäessään eristyksissä kotona koronaviruksen takia.