Uusimmat

Spider-Man-uutisia: Musta Kissa saa oman leffan? Venom ja Carnage kohtaavat? Tohtori Mustekala palaa valkokankaalle?

05.08.2014 09:40 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2013/mustakissaspiderman.jpg

The Amazing Spider-Man 2 toi Sony Picturesin letuille hitosti hilloa, mutta menestyi silti odotettua kehnommin. Tuoreiden huhujen mukaan studio aikoo lähestyä seuraavaksi Hämis-universumia eri tavalla.

Deadline-sivuston mukaan Sony aikoo julkaista vuonna 2017 Hämähäkkimies-sarjakuvista tutun naispuolisen hahmon sooloelokuvan. Onko kyseessä Musta Kissa, Hopeasapeli vai kenties Hämähäkkinainen? Todennäköisin vaihtoehto on tietenkin Musta Kissa, joka nähtiin vilaukselta jo The Amazing Spider-Man 2:ssa – tosin ilman kuuluisaa asuaan.

Jos huhu pitää paikkansa, Sonyn ratkaisu on helppo ymmärtää. The Amazing Spider-Manit ovat jääneet muiden supersankarileffojen jalkoihin ja naissankarilla studio voisi erottua massasta. Sen enempää Marvel Studios, 20th Century Fox kuin Warner Bros. Pictureskaan ei ole vielä ilmoittanut naishahmoon painottuvasta elokuvasta lähivuosille.

Deadline tietää myös kertoa, että Hämähäkkimiehen vihollisiin painottuvassa Sinister Six -elokuvassa konnajoukkoa johtaa Tohtori Mustekala, kuinkas muutenkaan. Leffa on tarkoitus saada ulos vuoden 2016 aikana.

Sony Pictures puuhaa myös Venom-elokuvaa, jonka työnimi on Deadlinen mukaan Venom Carnage. Ilmeisesti Cletus Kasadyn verenpunainen psykotappaja on siis mukana tarinassa. Venomin julkaisua on suunniteltu vuodelle 2017 mahdollisen Black Cat -leffan lisäksi. Vuonna 2018 on sitten The Amazing Spider-Man 3:n vuoro.

Nähtäväksi jää, pitävätkö Deadlinen uutisoimat suunnitelmat paikkansa, ja jos pitävätkin, moniko Spider-Man-spinoffeista tosiaan toteutuu.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline