UUSIMMAT

Star Wars -elokuvat pistetään nyt tauolle, ilmoitti Disneyn toimitusjohtaja – “Seuraavina vuosina keskitymme televisiosarjoihin”

06.02.2020 09:30 | Muropaketin toimitus | 2

Star Warsia tuutataan ilmoille seuraavat vuodet vain Disney Plus -suoratoistopalvelun kautta.

Digital Spy kertoo Disneyn ilmoittaneen virallisesti laittavansa Star Wars -elokuvat tauolle.

Solo: A Star Wars Story ja The Rise of Skywalker eivät menestyneet niin hyvin kuin Mikki Hiiri kavereineen olisi halunnut, joten suunnitelmia muutettiin. Alun perin Disney aikoi julkaista uuden Star Wars -elokuvan joka toinen vuosi, vuorotellen uusien Avatar-leffojen kanssa, mutta nuo suunnitelmat on nyt haudattu.

Asiasta kertoi Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger.

– Tauko on nyt virallisesti alkanut ja seuraavat vuodet keskitymme tv-sarjoihin, Iger sanoi.

Star Wars -sarjat nähdään luonnollisesti Disney Plus -suoratoistopalvelussa, joka aloittaa toiminta Suomessa ensi kesänä. The Mandalorian -sarjan kakkoskausi alkaa näillä näkymin lokakuussa. Sen lisäksi tekeillä on ainakin Cassian Andor -sarja ja Ewan McGregorin tähdittämä Obi-Wan Kenobin oma sarja.

Keskustelu

Herkkähipiäisiä ovat jostain yhdestä flopista ikään kuin se horjuttaisia Disneya. Omasta puolesta olisi saanut tulla uusia osia.

Voisivat tehdä kyl lisää sw leffoja, mutta voisivat miettiä mitä oikeet, maksavat fanit haluu kattoa, eikä mitä sateenkaaren väreihin hiuksensa värjänneet Twitter loukkaantujat huutelee.

Disney voi tehdä sw leffan missä ei oo yhtää valkosta miestä, pelkkiä trans sukupuolisia näyttelijöitä ja leffan juoni voi olla se miten niitä kaltoinkohdellaan, ja vaikka se on just sitä shaibaa mitä ne haluu ja vaatii, silti tuo Twitter porukka ei sitä käy kattomassa, mut ei sitä käy kattoo myöskää oikeet fanit siinä vaiheessa.

Muropaketin uusimmat