Uusimmat

Star Wars -sarja The Mandalorian alkaa tänään Yhdysvalloissa – Uusi kohtausnäyte lupaa laatua

12.11.2019 09:31 Muropaketin toimitus

Disneyn oma suoratoistopalvelu aloittaa Yhdysvalloissa tänään 12. marraskuuta.

Disney on julkaissut kohtausnäytteen Star Wars -sarja The Mandalorianista, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tänään Disney Plus -suoratoistopalvelussa sen aloittaessa toimintansa klo. 13.00. Suomen aikaa.

The Mandalorianin ensimmäinen kausi sisältää kahdeksan jaksoa ja sen pääpäsmärinä toimii Jon Favreau. Sarja sijoittuu Jedin paluun ja The Force Awakensin väliseen aikaan, ja sen pääosassa nähdään muun muassa Narcosista tuttu Pedro Pascal. Mukana ovat myös Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi ja Werner Herzog.

Favreau toimii sarjan vastaavana tuottajana ja showrunnerina. Jaksoja ovat ohjanneet esimerkiksi Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) ja Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Waititi toimii myös palkkionmetsästäjä IG-88:n äänenä, josta on tarjolla kohtausnäytteen alapuolelta löytyvä lyhyt videopätkä.

Suomessa The Mandalorian nähdään vasta ensi vuonna, sillä Disney Plus aloittaa täällä ilmeisesti alkuvuodesta 2020, mutta suoratoistopalvelu saattaa tulla tarjolle täällä vasta syksyllä, riippuen siitä onko Suomi Disneyn mielestä itäistä Eurooppaa vai ei.

Lanseerausaikataulusta löytyy lisätietoa tästä jutusta: Disney Plus -suoratoistopalvelu saapuu Eurooppaan vuoden 2020 alussa – Nämä maat paljastettiin jo