Uusimmat

Superman Returns – Mikä oikein meni pieleen X-Men-ohjaajan Teräsmies-elokuvassa?

20.04.2016 09:15 Tatu Junni

Bryan Singer on onnistunut enimmäkseen hyvin X-Men-elokuviensa kanssa, mutta vuonna 10 vuotta sitten ilmestynyt Teräsmies-elokuva Superman Returns ei ollut samaa luokkaa.

Singerin tarkoituksena oli tehdä kunnianosoitus ja itsenäinen jatko-osa Richard Donnerin alkuperäiselle Teräsmiehelle. Yleisö ei kuitenkaan tätä tulokulmaa arvostanut ja Teräsmiehen paluu jäikin lyhyenlännäksi. Hahmo luotiin uudelleen jo vuonna 2013 ilmestynyttä Man of Steelia varten.

Vaan miten kehno Superman Returns sitten oikeasti oli? Miksi supersankarifanit pitävät sitä suunnilleen yhtä kovassa arvossa kuin Daredeviliä tai Ghost Rideria?

Singerin elokuvalla oli hetkensä, mutta kuten Screen Junkiesin uusi ”rehellinen traileri” muistuttaa, ei sitä kyllä toista kertaa tee mieli katsoa. Ei edes – tai nimenomaan – Kevin Spaceyn takia.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat