Uusimmat

Supersankarielokuvan jatko-osan käsikirjoitus ei kelvannut studiolle: ”Haluamme saman tarinan uudelleen”

12.10.2012 09:43 Muropaketin toimitus

Chronicle

Alkuvuodesta ensi-iltansa saaneelle Chronicle-supersankaridraamalle puuhaillaan jatko-osaa. Max Landis on itseasiassa jo hahmotellut sen käsikirjoitusta, mutta matkassa on mutkia.

Chronicle 2:n käsikirjoituksen ongelmaan tiivistyy moni Hollywoodin negatiivinen puoli. 20th Century Foxin päättäjät ovat nimittäin sitä mieltä, että nyt tehty käsikirjoitus on liian erilainen kuin alkuperäisessä elokuvassa. Raha-arkun päällä istuvat bisnespuvut siis haluavat jatkaa tutun ja turvallisen parissa toivoen sen uppoavan maksavaan yleisöön yhä uudelleen ja uudelleen.

Käsikirjoittaja Max Landisin isä, ohjaaja John Landis, kertoi The Playlist -sivustolle mikä Foxin ongelma oikein on:

”Max kirjoitti jatko-osan, joka on ihmeellinen. Studio luki sen ja ilmoitti sitten haluavansa alkuperäisen elokuvan toisinnon. Max vastasi, että tämä on jatko-osa, siinä pitää olla kehitystä. Studio kuitenkin totesi: ’Ei, me haluamme sen elokuvan uudelleen’. Se on siis hankalaa, toimimme hankalalla alalla”.

Chronicle 2:n ensi-iltaa ei ole vielä ilmoitettu. Nähtäväksi jää, löytävätkö Max Landis ja 20th Century Fox yhteisen sävelen vai vaihtuuko elokuvan käsikirjoittaja.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Playlist