Uusimmat

Supersankarihitin jatko-osan käsikirjoitus oli liian synkkä studiolle – palkkioksi tuli potkut

19.07.2013 09:20 Muropaketin toimitus

Viime vuonna ilmestynyt Chronicle oli verrattain hyvän vastaanoton saanut supersankariseikkailu, joka toi ohjaaja Josh Trankille pestin 20th Century Foxin Ihmeneloset-rebootin kipparina. Nyt Chroniclelle puuhataan jatko-osaa, mutta fanien ei kannata odottaa siltä liikoja.

Chroniclen käsikirjoittaja Max Landis on ilmoittanut, että sen enempää hän kuin Trankaan ei ole mukana Chronicle 2:n tekijätiimissä. Landis ehti jo kirjoittaa tarinankin jatko-osalle, mutta lopulta sukset menivät ristiin Foxin kanssa sen verran pahasti, että miehen palveluksia ei enää jatkossa haluttu käyttää. Suomeksi: hän sai potkut. Syy oli käytännössä eriävät mielipiteet ja mahdottomuus molempia miellyttäviin kompromisseihin.

Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan Max Landisin alkuperäinen käsikirjoitus Chronicle 2:lle oli aivan liian synkkä Foxin makuun. Nähtäväksi siis jää, pukeudutaanko jatko-osassa kirkkaisiin trikoisiin ja pelastetaan kissoja puista. Järin suurta draamaa aiheeseen ei liity, vaikka Landis onkin avautunut aiheesta vuolaasti Twitterissä. Mies on todennut mm. seuraavaa:

”Chronicle 2 varmaan toteutuu kyllä, mutta tällä erää ilman minun panostani. Harmin paikka, mutta en kuitenkaan muistele pahalla”.

”Elokuvaan on nyt kiinnitetty uudet käsikirjoittajat. Olen varma, että heidät paljastetaan pian.”

Lue myös:

Josh Trankin ohjaama Chronicle saa jatko-osan: ”Käsikirjoitus on todella synkkä” 10.4.2013 15.00

Supersankarielokuvan jatko-osan käsikirjoitus ei kelvannut studiolle: ”Haluamme saman tarinan uudelleen” 12.10.2012 09.43

Shadow Of The Colossus -pelistä elokuva – ohjaajaksi Chroniclesta tuttu Josh Trank 24.5.2012 10.36

Arvostelu: Supersankarielokuva Chronicle pesee Spider-Manilla ja Batmanilla lattiaa

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider