Uusimmat

Supersankarikonkari pistää pillit pussiin: ”Batman vei 11 vuotta elämästäni”

31.03.2016 09:43 Tatu Junni

Warner Bros. Picturesin supersankarielokuvien luottosäveltäjä Hans Zimmer ei aio enää säveltää musiikkia viittamiehille.

Christopher Nolanin Yön ritari -trilogiasta tuttu Zimmer on tehnyt musiikit myös The Amazing Spider-Man 2:een, Man of Steeliin ja tuoreimpana Batman v Superman: Dawn of Justiceen.

Nyt on mitta täysi.

”Tein Batman Beginsin Chris Nolanin kanssa 12 vuotta sitten. Teille Yön ritari -trilogia on kolme elokuvaa, minulle se oli 11 vuotta elämästäni”, Hans Zimmer selitti BBC:n haastattelussa.

Jo aikaisemmin Zimmer on kertonut Dawn of Justicen olleen todella haastava tikki hänelle.

”Minun oli todella vaikea löytää uutta ääntä tätä elokuvaa varten”, 58-vuotias saksalaissäveltäjä totesi taannoin.

Vaikka supersankarit saavat jäädä, ei Hans Zimmer lopeta sävellyshommia. Hän on jo lupautunut säveltämään musiikkia ainakin Ron Howardin Infernoon ja Christopher Nolanin Dunkirkiin.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat