Uusimmat

Terrence Howard katkerana: ”Robert Downey Jr. on syypää siihen, että en esiintynyt Iron Man 2:ssa”

18.11.2013 12:20 Muropaketin toimitus

Iron Man

Terrence Howard esitti ensimmäisessä Iron Man -elokuvassa James Rhodeyta. Supersankarihitin jatko-osassa näyttelijä vaihtui Don Cheadleen. Miksi?

Bravo-tv:n Watch What Happen Live -ohjelmassa esiintynyt Terrence Howard kertoi oman näkemyksensä siitä, miksi hän ei palannut rooliinsa.

”Joudun tästä vielä pahoihin vaikeuksiin, mutta selvisi, että tyyppi josta tuli apuni myötä Rautamies, otti minulle tarkoitetut rahat ja tönäisi minut ulos elokuvasta”, Howard totesi Iron Man 2:sta viitaten Robert Downey Jr.:iin.

Jo aikaisemmin oli tiedossa, että Terrence Howard ja Marvel Studios eivät päässeet sopuun miehelle maksettavasta palkkiosta. Downey Jr.:n sotkeminen kuvioon on kuitenkin uusi käänne.

”Meillä oli kolmen elokuvan sopimus. Jatko-osan kohdalla he ilmoittivat maksavansa minulle vain kahdeksasosan sovitusta summasta, koska heidän mielestään elokuva menestyisi ilman minuakin”, Howard jatkoi. ”Soitin sitten ystävälleni, jota olin auttanut saamaan roolin, eikä hän soittanut minulle takaisin kolmeen kuukauteen”.

Kysymykseen, mitä mieltä Howard on Robert Downey Jr.:sta nykyään, hän totesi viileästi: ”Voi, rakastan häntä. Luoja häntä siunatkoon.”

HitFix-sivuston mukaan Terrence Howardille maksettiin ensimmäisestä Iron Man -elokuvasta 4,5 miljoonaa dollaria. Jatko-osasta tähti halusi kahdeksan miljoonaa, mutta Marvel suostui tarjoamaan vain yhden. Neuvottelujen lopputuloksena Howard jätti projektin ja Don Cheadle palkattiin hänen tilalleen.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Ensimmäinen kohtausnäyte Iron Manin ja Hulkin yhteiselokuvasta Heroes United  7.11.2013
o Iron Man -elokuvan pahis paljasti kaikkien yllätykseksi palaavansa rooliinsa 23.10.2013
o Synnit tiskiin: Mikä kaikki menikään metsään niin paljon parjatussa Iron Man 3:ssa?  9.10.2013
o Rehellinen traileri Iron Man 3:sta nostaa häpeän punan supersankariseikkailun tekijöiden poskille 4.9.2013
o Vapise, Robert Downey Jr.! Mark Wahlbergin tähdittämästä Iron Man -elokuvasta julkaistiin traileri 4.9.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Resources