Uusimmat

Terry Crews tippui The Expendables 4:n näyttelijälistalta, koska ei suostunut kiristykseen tuottajan seksuaalista häirintää koskevassa oikeusjutussa

27.06.2018 13:22 Muropaketin toimitus

The Expendables -tähti Terry Crews todistaa oikeudessa Hollywood-agenttia vastaan seksuaalista häirintää koskevassa jutussa.

Deadlinen uutisen mukaan The Expendables -elokuvissa nähty Terry Crews ei palaa rooliinsa enää neljännessä elokuvassa. Syynä tähän on seksuaalista häirintää koskeva oikeustapaus, missä Crews on todistajana. Elokuvan tuottaja Avi Lerner uhkasi Crewsia “vaikeuksilla” mikäli tämä ei vetäydy oikeusjutusta, mutta näyttelijä päätti uhrata roolinsa oikeuden puolesta.

“Yksinkertaisesti siksi, että sama tuottaja on tutkinnan alla omalla tahollaan. Hyväksikäyttäjät suojelevat hyväksikäyttäjiä – ja tämä oli asia, mikä minun piti päättää, mihin vedän rajan. Olenko osana elokuvaa vai päätänkö vastustaa vääryyttä”, Crews selventää päätöstään.

Crews todistaa oikeudessa Hollywood-agentti Adam Venitiä vastaan, joka on haastettu oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä. Puheenvuorossaan Crews kertoi itsekin kokeneensa ahdistelua Venitin suunnalta ja korosti sitä tosiseikkaa, että naisten lisäksi myös miehet joutuvat Hollywoodissa seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Aihe on tähän saakka ollut arka, mutta Crews kiittää #MeToo-kampanjaa siitä, että nykyisin siitäkin on turvallisempaa puhua julkisesti.

”Hollywood on ollut ongelma-aluetta, sillä niin moni näkee sen unelmana. Ja mitä usein tapahtuu, on että joku toinen ottaa vallan unelmistasi. Ihmiset huijataan uskomaan, että ahdistelu, hyväksikäyttö ja jopa raiskaus ovat osa työtä”, Crews kommentoi.

Terry Crewsin puheenvuoro on katsottavissa alla olevasta videosta: