Uusimmat

The Professor and the Madman -traileri: Tältä näyttää Mel Gibsonin elokuva, jota näyttelijä itse ei haluaisi julkaistavan

14.03.2019 09:59 Muropaketin toimitus

Voltage Pictures voitti oikeusjutun ja julkaisee Mel Gibsonin ja Sean Pennin tähdittämän elokuvan vastoin heidän tahtoaan.

Voltage Pictures on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Mel Gibsonin ja Sean Pennin tähdittämästä The Professor and the Madman -elokuvasta, jota Gibson ja ohjaaja Farhad Safina eivät haluaisi julkaistavan lainkaan.

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja Simon Winchesterin The Surgeon of Crowthorne -kirjaan, joka käsittelee ensimmäisen Oxford English Dictionaryn syntyä.

The Professor and the Madman on ollut valmiina jo pidempään, sillä Gibson haastoi Voltage Picturesin oikeuteen, koska studio ei antanut ohjaajalle viittä ylimääräistä kuvauspäivää, eikä mahdollisuutta leikata leffaa oman näkemyksensä mukaan. Gibson kuitenkin hävisi jutun viime kesäkuussa. Ohjaaja Farhad Safina ei halua olla tämän version kanssa missään tekemisissä ja ohjaaja-käsikirjoittajaksi onkin merkitty kuvitteellinen P.B. Shemran.

The Professor and the Madman -elokuvassa nähdään Gibsonin ja Pennin lisäksi myös muun muassa Natalie Dormer, Jennifer Ehele, Jeremy Irvine, Eddie Marsan, Ioan Gruffudd ja Steve Coogan. Ensi-ilta ei ole vielä selvillä.