Uusimmat

The Rise of Skywalker vesitti monta The Last Jedin ideaa – Nyt ohjaaja Rian Johnson kertoi, mitä mieltä hän itse oli J.J. Abramsin Star Wars -elokuvasta

13.02.2020 18:00 Muropaketin toimitus

J.J. Abrams teki The Rise of Skywalkerissa lukuisia muutoksia Rian Johnsonin The Last Jedissä kertomaan Star Wars -tarinaan.

Uusin Star Wars -elokuva käänsi edellisessä osassa kerrottua tarinaa uusille urille. Osa Star Wars -faneista on tämän myötä rakennellut vihanpitoa The Force Awakensin ja The Rise of Skywalkerin ohjanneen J.J. Abramsin ja The Last Jedin ohjaajan, Rian Johnsonin, välille. Fanien kuvitelmissa Johnson ajoi omalla elokuvallaan alas Abramsin The Force Awakensissa aloittamaa tarinaa, minkä Abrams sitten kosti Johnsonille kolmikon viimeisessä elokuvassa.

Oscar-gaalassa MTV:n haastattelija kysyi Johnsonilta (joka oli Oscareissa ehdolla murhamysteerinsä Knives Out käsikirjoituksesta) mielipidettä The Rise of Skywalkerista. Ohjaaja vastasi näin:

“Minulla oli hauskaa. Olin ylpeä, kun näin miten J.J. oli laittanut siihen mukaan sydämensä ja sielunsa. Ja kun näin ystäväni siinä elokuvassa, viemässä kokonaisuutta päätökseen. Minulle Star Wars -fanina se oli todella erityinen kokemus.”

Että se siitä vastakkainasettelusta sitten.