Uusimmat

The Walking Deadin zombiet saivat odottamattoman selityksen: kaiken takana on Breaking Bad -sarjan metamfetamiini

31.07.2018 13:22 Muropaketin toimitus

Vitsi tai ei, The Walking Deadin luoja Robert Kirkman vahvisti San Diegon Comic-Conissa sarjan zombi-infektion johtuneen Breaking Badin metamfetamiinista.

The Walking Deadin tekijöiltä on vuosien ajan tingattu vastausta siihen, mikä on aiheuttanut tarinan zombi-infektion, mutta tähän saakka tarinan luoja Robert Kirkman on pitänyt vastauksen omana tietonaan. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt faneja keksimästä omia ehdotuksiaan.

San Diegon Comic-Conissa haastatellut, The Walking Deadin ja sen sisarussarjan Fear the Walking Deadin vastaavina tuottajina toimivat Gale Anne Hurd ja Kirkman heittäytyivät kuitenkin avoimiksi – tai vastaavasti vitsikkäiksi. Kysymykseen zombien synnystä Hurd vastasi CBR:n uutisen mukaan: “Metamfetamiini Breaking Badista”. Mihin Kirkman vastasi: “Se on kaanonia, vahvistettua tietoa”.

Tätä alun perin faniteoriana liikkeelle lähtenyttä teoriaa tukevat muun muassa seuraavat asiat: ykköskaudella Merlen huumevarastosta löytyy sinistä metamfetamiinia, Daryl muistelee Merlen huumediilerin tykänneen kutsua ihmisiä sanalla “Bitch” (kuten Jesse Pinkman Breaking Badissa) ja Glenn ajaa samalla autolla minkä Walt yrittää antaa pojalleen. Lisäksi Gus Fringiä voidaan ajatella ensimmäisenä, sinisen huumeen voimasta “kävelevänä kuolleena”.

Olipa Hurdin ja Kirkmanin heitto vitsi tai ei, ajatus sarjojen välisestä yhteydestä on hauska.

The Walking Dead palaa ruutuihin yhdeksännen kauden voimin lokakuussa.