Uusimmat

Traileri: Ristiriitaisen vastaanoton saanut Johnny Deppin ja Robert Pattinsonin tähdittämä Waiting for the Barbarians saa ensi-iltansa elokuussa

26.06.2020 14:00 Muropaketin toimitus

Myös Waiting for the Barbarians -leffa saapuu suoraan videovuokraamoihin.

Samuel Goldwyn Films on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Waiting for the Barbarians -elokuvasta, jonka pääosissa nähdään Mark Rylance, Johnny Depp ja Robert Pattinson. Elokuva perustuu J.M. Coetzeen saman nimiseen Nobel-palkittuun kirjaan.

Waiting for the Barbarians -leffassa esiintyvät myös muun muassa Greta Scacchi, David Dencik, Sam Reid, Harry Melling, Gana Bayarsaikhan ja Bill Milner. Elokuva sai maailmanensi-iltansa jo viime syyskuussa Venetsian elokuvajuhlilla.

Harmittavasti se ei vaikuta miltään mestariteokselta, sillä odotettu elokuva sai ristiriitaisen vastaanoton. Rotten Tomatoes -sivuston mukaan näkemästään on pitänyt vain puolet kriitikoista.

Waiting for the Barbarians on upeasta Embrace of the Serpent -elokuvasta tutun Ciro Guerran ensimmäinen englanninkielinen elokuva. Sen käsikirjoituksesta vastaa itse kirjailija Coetzee.

Elokuva tulee Yhdysvalloissa tarjolle VOD-palveluihin 7. elokuuta. Suomen ensi-iltaa ei ole vielä paljastettu, mutta luultavasti leffa tulee täälläkin videovuokraamoihin melko pian Jenkkien enskarin jälkeen.