Uusimmat

Traileri: Tältä näyttää DC Comicsin ketjussa polttavan salatiedesankarin oma elokuva Constantine: City of Demons

02.08.2018 08:45 Muropaketin toimitus

Hellblazer-sarjakuvasta tutun John Constantinen elokuva on lapsilta kiellettyä kamaa.

Alun perin Swamp Thing -sarjakuvan sivuilla 1980-luvulla ensiesiintymisensä tehneen John Constantine -maagin uudesta Constantine: City of Demons -animaatioelokuvasta on julkaistu traileri. Leffan ikäraja on Yhdysvalloissa R, joka vastaa suunnilleen omaa K16-ikärajaamme, joka on antisankarin seikkailuille juuri sopiva.

Vastaavina tuottajina toimivat David S. Gover ja Greg Berlanti, animaation on ohjannut Doug Murphy ja käsikirjoituksen rustannut J.M. DeMatteis (Batman: Bad Blood).

Antisankari-maagin äänenä toimii Constantinea kamalassa tv-sarjassakin näytellyt Matt Ryan. Constantine-sarjan lopettamisen jälkeen Ryan on palannut rooliin Arrow- ja Legends of Tomorrow -sarjoissa ja Justice League Dark -animaatiossa.

Hänen lisäkseen elokuvassa esiintyvät Damian O’Hare (Hell of Wheels) , Laura Bailey (Critical Role), Emily O’Brien (The Young and the Restless), Kevin Michael Richardson (Family Guy), Jim Meskimen (Parks and Recreation), Robin Atkin Downes (The Strain), Rachel Kimsey (Justice League Action) ja Rick Wasserman (Batman: The Killing Joke).

Constantine: City of Demons julkaistaan Yhdysvalloissa 9. lokakuuta Blu-rayna. Suomiversiosta ei ole vielä kerrottu mitään, mutta eiköhän tämä saa virallisen julkaisunsa täälläkin suunnilleen samoihin aikoihin.