Uusimmat

Traileri: The Wiren luojien uusi HBO-sarja The Plot Against America sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa fasistit hallitsevat Yhdysvaltoja

19.02.2020 09:40 Muropaketin toimitus

David Simonin luoma The Plot Against America -sarja alkaa maaliskuussa.

HBO on julkaissut uuden trailerin The Plot Against America -minisarjasta, joka perustuu Philip Rothin samannimiseen kirjaan. Kuusi jaksoa sisältävä sarja saa ensi-iltansa HBO Nordicilla 17.3. alkaen. Sen pääosissa nähdään muun muassa Winona Ryder ja John Turturro.

Uutuussarja tarkastelee Amerikan kuvitteellista, vaihtoehtoista historiaa New Jerseyssä asustavan työväenluokkaisen juutalaisperheen näkökulmasta, kun he seuraavat muukalaisvihamielisen lentäjäsankari Charles Lindberghin poliittista nousua maansa presidentiksi ja kansakunnan kääntymistä kohti fasismia. Lindbergh näkee Amerikan juutalaiset sodanlietsojina ja maanpettureina.

The Plot Against America -sarjassa nähdään Ryderin ja Turturron lisäksi Morgan Spector, Anthony Boyle, Azhy Robertson ja Caleb Malis. Sen ovat luoneet David Simon (The Wire, Treme ja The Deuce) ja Ed Burns (The Wire ja Generation Kill).

Muropaketin uusimmat