Uusimmat

Se tulee taas! Stephen Kingin psykoklovni palaa syksyllä 2017

25.04.2016 07:32 Tatu Junni

Stephen Kingin romaanista It eli Se tehtiin vuonna 1990 minisarja, joka traumatisoi Tim Curryn esittämällä psykoklovnilla kokonaisen sukupolvellisen lapsukaisia Suomessakin.

Se-romaanin valkokangasfilmatisointi on ollut tekeillä jo jonkin aikaa, ja nyt homma alkaa vihdoin edetä siinä määrin, että studio on uskaltanut ilmoittaa ensi-illan ajankohdan. Se saa ensi-iltansa syyskuussa 2017.

Alkujaan True Detective -sarjasta ja Netflixin tehokkaasta Beasts of No Nationista tutun Cary Fukunagan piti ohjata Se-elokuva, mutta sittemmin pesti meni tuntemattomammalle Andrés Musciettille.

Pennywise-klovnin esittäjäksi puolestaan kaavailtiin alkujaan viimeksi The Revenantissa näytellyt Will Poulteria, mutta sittemmin nuorukainen vetäytyi tai vedettiin roolista. Hänen korvaajastaan ei ole vielä tietoa.

It – Se -elokuvan kuvaukset alkavat tällä tietoa ensi kesänä, joten näyttelijäkiinnityksiä on luvassa todennäköisesti lähiviikkoina.

Lähde: Variety

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat