Uusimmat

”Turpakäräjät alkakoon!”: Lisää kansainvälisiä näyttelijöitä Rendel-supersankarileffaan

15.04.2016 12:49 Muropaketin toimitus

Jesse Haajan supersankarielokuva Rendelin viimeinen kuvausjakso alkoi keskiviikkona. 

Seuraavat kaksi viikkoa kuvataan Kajaanissa elokuvan näyttävimpiä toimintakohtauksia.

Mukana on tällöin uusi, kansainvälinen kaarti näyttelijöitä.

Rendelin näyttelijävahvuuteen on saatu uusina niminä britti Johnny Vivash, kanadalais-suomalainen showpainija Michael ”StarBuck” Majalahti sekä Yhdysvalloista kotoisin oleva Michael Hall.

Johnny Vivash täydentää Radekin roolissa jo aiemmin julkistettua kansainvälistä palkkatappajakaartia.

Sopivien kasvojen ja olemuksen löytäminen meni viime metreille, kun sopivia vaihtoehtoja käytiin läpi. Rendelin ohjaaja Jesse Haaja odottaa innolla Vivashin saamista kuvauksiin ensi viikolla:

”Radekin näyttelijän löytäminen ei ollut helppo tehtävä. Rooli on elokuvan tarinassa tärkeä ja se vaatii tietynlaisen olemuksen näyttelijältä. Johnnyssa oli sitä jotakin, mikä vakuutti minut.”

Vivash saapuu Suomeen ensi viikon alusta ja on mukana kuvauksissa viikon ajan:

”Olen äärimmäisen innoissani Rendeliin mukaan pääsemisestä! Elokuvan synkkä visuaalinen tyyli sekä loistavat kanssanäyttelijät vakuuttivat minut välittömästi. Työskentely suomalaisen työryhmän kanssa tulee olemaan huikea kokemus!”

Suomen kansainvälisesti tunnetuin ammattilaispainija Michael ”StarBuck” Majalahti oli mukana Rendelin demokuvauksissa vuonna 2014 ja nyt hänet saadaan mukaan myös itse elokuvaan. Haaja on asiasta innoissaan:

”Michael on ollut mukana projektissa tavallaan jo ihan alusta saakka. On kunnia saada tuollainen showpainijalegensa mukaan elokuvaan ja Jimmyn rooli on hänelle kuin nakutettu.”

StarBuck on kiitollinen ohjaajan tarjoamasta pahiksen roolista:

”Totta kai odotan innolla rooliani Suomen ensimmäisessä supersankarielokuvassa. Olen ollut painipiireissä ympäri maailman 22 vuotta ja tällainen pahiksen rooli saa minut syttymään. Turpakäräjät alkakoon!”

Rendeliä esittää Kris Gummerus. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Alina Tomnikov, Aake Kalliala, Matti Onnismaa, Bianca Bradey, Sheila Shah sekä Michael Hall. Elokuva valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Johnny_Vivas

Johnny_Vivas_2

starba-as-jesus

starbuck-vs-vandamme-2006-eu-title-win-300dpi-mika-lakanen-photo1