Uusimmat

Tutustu Lesbovampyyrien tappajat -elokuvan kuvagalleriaan

18.06.2009 09:46 Muropaketin toimitus

Kulttimaineeseen maailmalla kivunnut brittileffa Lesbovampyyrien tappajat (Lesbian Vampire Killers) saa Suomen ensi-iltansa elokuvateattereissa 31. heinäkuuta. Tutustu Kaistan kuvagalleriassa elokuvan hurmeisiin tunnelmiin jo etukäteen…

Lesbovampyyrien tappajat on hurmeenhohtoinen kauhukomedia, joka henkii Hammer-studioiden klassisten b-leffojen perinnettä. Nimi kertoo virkistävästi kaiken oleellisen. Kieli on tukevasti poskessa ja kulmahampaat kaulalihassa.

Muinainen kirous on vienyt kyläpahasen äijiltä vaimot. Ja kaiken takana on joukkio kiihkeitä lesbovampyyreita, jotka on saatava hetimiten hengiltä. Houkutellakseen verenimijät esiin kyläläiset päättävät muiluttaa nummille syötiksi pari toivotonta nuorta nössöä, ja siitä alkaa poikien infernaalinen yöjuoksu.

Elokuvan on ohjannut Phil Claydon ja sen pääosissa nähdään TV-sarjasta ”Horne & Corden” (BBC) kotimaassaan tunnetut James Corden ja Mathew Horne sekä Myanna Buring, Vera Filatova, Lucy Gaskell, Tiffany Mulheron, Ashley Mulheron, Louise Dylan, Emer Kenny, Emma Clifford ja Silvia Colloca.