Uusimmat

Uuden Highlanderin ohjaaja selitti, miksi juuri Henry Cavill oli oikea valinta elokuvan pääosaan

16.11.2021 17:30 Muropaketin toimitus

Superman- ja Witcher-tähti Henry Cavill nähdään tulevan Highlander-elokuvan pääosassa. Alkuperäisessä Highlanderissa vuonna 1986 pääosaa esitti Christopher Lambert.

Henry Cavill on niittänyt mainetta ikonisten hahmojen näyttelijänä, sillä hänet on nähty muun muassa Supermanina sekä Geralt of Riviana The Witcher -sarjassa. Pian hän voi liittää jälleen yhden uuden franchisen filmografiaansa, sillä Cavill näyttelee jatkossa myös tulevan Highlander-elokuvan pääosassa.

Uuden Highlanderin ohjaaja Chad Stahelski selittää The Hollywood Reporterin haastattelussa, miksi Cavill on hänen mielestään täydellinen valinta Highlanderiksi. Stahelskin mielestä Cavillilla on toki täydellinen fysiikka roolin esittämiseen, mutta sen lisäksi hän pystyy esittämään 500 vuotta elänyttä hahmoa tarvittavalla empatialla.

“Hahmon tarina kattaa satoja vuosia ja hänellä ehtii olla useita persoonallisuuksia, joiden myötä hahmon emotionaalisen kasvun aika pitenee. Arvioni osui oikeaan jo ensimmäisessä tapaamisessamme: Henry sai heti kiinni kuolemattomuuden taakasta ja hänen silmistään pystyi näkemään kuinka hän muuttui nuoresta eläväisestä sielusta vanhaksi ja viisaaksi”, Stahelski kertoo.

Lisäksi ohjaaja kommentoi, että Cavill selvästi rakastaa Highlander-franchisea: “Kun näyttelijä suhtautuu johonkin tuollaisella intohimolla, siitä syntyy jotain uniikkia.”

Uuden Highlanderin kuvausten on määrä alkaa ensi vuoden puolella, mutta virallista päivää ei ole vielä tiedossa.

Highlander