Uusimmat

Uuden Hitman-elokuvan julisteessa on enemmän aseita kuin laki sallii

08.04.2015 08:18 Muropaketin toimitus

Hitman

Syksyn kynnyksellä ilmestyvästä videopelifilmatisoinnista Hitman: Agent 47 on julkaistu uusi juliste.

Ensikertalaisen Aleksander Bachin ohjaaman Hitman-elokuvan mainoslakana luottaa pelkistettyyn ilmaisuun. Rupert Friend ja tolkuton määrä aseita saavat luvan riittää.

28. elokuuta ensi-iltansa saavan Hitman: Agent 47:n virallinen kuvaus kuuluu seuraavasti:

Toimintaelokuvan HITMAN: AGENT 47 keskiössä on geenimanipuloitu ja äärimmilleen viritetty palkkamurhaaja Agentti 47 (Rupert Friend). Tämä huippuyksilö on vuosia kestäneiden testien tulos ja 46 edeltäjänsä klooni, jolle on muodostunut ennennäkemättömät voimat sekä uskomaton nopeus, kestävyys ja älykkyys. Koska hän on klooni, hänelle ei ole tunteita eikä hän sääli ketään. Hänet tunnistaa vain takaraivoon painetusta viivakoodin kahdesta viimeisestä numerosta. Hänen viimeisin kohde on jättiyhtiö, joka on aikeissa rakentaa armeijalle vieläkin mahtavampia tappokoneita kuin mitkä hänen kykynsä ovat. Agentti 47 lyöttäytyy yhteen nuoren naisen (Hannah Ware) kanssa, sillä naisella saattaa olla avaimet, millä paljastaa nämä mahtavat salaliittolaiset. Samalla kun Agentti 47 käy taistelua vaarallista vastustajaansa vastaan, hänelle paljastuu karu totuus omasta alkuperästään.

Videopelifanit eivät olleet järin vakuuttuneita Hitmanin ensimmäisestä trailerista. Saapa nähdä, muuttaako juonikuvaus ja juliste näkemyksiä suopeampaan suuntaan.

Hitman

Teksti: Tatu Junni
Lähde: IGN