Uusimmat

Uusi Scream-elokuva on kuvattu, mutta edes näyttelijät eivät tiedä sen loppuratkaisua

03.12.2020 10:06 Muropaketin toimitus

Scream 5 -elokuva saa ensi-iltansa vuoden 2022 alussa.

Viidennen Scream-elokuvan kuvaukset saatiin purkkiin reilut pari viikkoa sitten, mutta tuottaja William Sherak kertoo CinemaBlendin haastattelussa, etteivät edes näyttelijät tiedä loppuratkaisua ja kuka on leffan Ghostface.

Näytelijöille annettiin eri versioita käsikirjoituksesta ja he eivät tiedä mikä loppuratkaisu päätyy valmiiseen leffaan.

– Scream-elokuvien hauska arvuuttelu yltää aina tekoprosessiin asti ja kaikki ovat syyllisiä kunnes toisin todistetaan, Sherak sanoo.

Samaa taktiikkaa on käytettu viime vuosina esimerkiksi Marvelin Avengers: Infinity War – ja Avengers: Endgame -elokuvien kohdalla, jotta näyttelijät eivät vahingossakaan spoilaisi ainakaan loppua.

Scream 5 -elokuvassa roolehinsa palaavat David Arquette ja hänen vaimonsa Courteney Cox. Elokuvan ohjaajina toimivat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett, jotka tunnetaan paremmin nimellä Radio Silence. Käsikirjoituksesta vastaavat James Vanderbilt (Murder Mystery, Zodiac, The Amazing Spider-Man) ja Guy Busick (Ready or Not, Castle Rock).

Scream 5:n ensi-ilta on näillä näkymin vasta 14.1.2022.