Uusimmat

Uusi South Park: Post Covid -elokuva ilmestyy ensi viikolla – Traileri paljastaa, miltä sarjan kakarat näyttävät aikuisina

19.11.2021 07:43 Muropaketin toimitus

South Park -elokuvia on luvassa yhteensä 14.

Paramount+ on lopultakin julkaissut ensimmäisen trailerin jo ensi viikolla nähtävästä South Park: Post Covid -elokuvasta, jossa piirretyn maailma on muuttunut melkoisesti pandemian jälkeen. Mainospätkä esittelee esimerkiksi Kylen ja Stanin aikuisina, vuosia koronan jälkeen.

South Park: Post Covid -leffa käsittelee siis sitä, miten pandemia on vaikuttanut lapsiin oikeasti. Piirretyn maailmassa Stan, Kyle, Cartman ja Kenny ovat elossa, mutta eivät ole enää samoja ihmisiä.

South Park: Post Covid saa ensi-iltansa Paramount+:ssa ensi viikon torstaina 25. marraskuuta. Toinen South Park -leffa on luvassa jo 17. joulukuuta.

Ne ovat osa South Parkin luojien ja tekijöiden Trey Parkerin ja Matt Stonen diiliä Viacom CBS:n kanssa, johon sisältyy yhteensä 14 elokuvaa, spesiaalia tai miksi näitä pitkiä erikoisjaksoja haluaakaan kutsua.

Muropaketin arvostelun leffasta on tarkoitus ilmestyä ensi viikolla, jos Paramount vain toimittaa siitä ennakot ajoissa. Epäilemme kuitenkin vahvasti, että Stone ja Parker tekevät tätä samalla tavalla kuin sarjaa, eli valmista on ehkä vasta ensi-iltaa edeltävänä päivänä.

Muropaketin uusimmat