Uusimmat

Uusia The Mandalorian -kuvia: Tältä näyttää toinen kausi Star Wars -sarjasta, joka saapuu Suomeen vihdoinkin ensi viikolla

09.09.2020 09:02 Muropaketin toimitus

Disney Plus -palvelu ja The Mandalorian -sarja saapuvat Suomeen 15. syyskuuta.

Entertainment Weekly on julkaissut uusia kuvia Star Wars -sarja The Mandalorianin kakkoskaudesta. Suomessa sen ensimmäinen kausi alkaa vihdoinkin ensi viikolla 15. syyskuuta, kun Disney Plus -suoratoistopalvelu aloittaa toimintansa.

Harmi kyllä The Mandalorianista julkaistaan aluksi vain kaksi jaksoa, ja sen jälkeen edetään jakso per viikko -tahdilla. Toinen tuotantokausi alkaa meillä onneksi heti ensimmäisen jälkeen 30. lokakuuta, sillä se julkaistaan Suomessa samaan aikaan muiden Disney Plus -maiden kanssa.

EW kertoo jutussaan myös sarjan pääpäsmäri Jon Favreaun ohjanneen kahdeksasta jaksosta koostuvan kakkoskauden ensimmäisen jakson. Ohjaajina toimivat myös ensimmäiseltä kaudelta tuttu Rick Famuyiwa, Greef Kargan näyttelijä Carl Weathers ja Robert Rodriguez.

Kakkoskaudella pääosaan palaa Pedro Pascal. Lisäksi mukana ovat ensimmäiseltä kaudelta tutut Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Omid Abtahi, Werner Herzog ja Nick Nolte.

Uusina kasvoina mukaan liittyvät muun muassa Rosario Dawson, Katee Sackhoff, Timothy Olyphant ja Temuera Morrison, joka esittää Boba Fettia.

 

Muropaketin uusimmat