Uusimmat

Vähäpukeisia örkkejä ja isoja miekkoja – Warcraft näyttää kesän hauskimmalta leffalta

08.04.2016 07:05 Tatu Junni

Duncan Jonesin ohjaamasta Warcraft: The Beginning -elokuvasta on julkaistu nippu uusia hahmojulisteita.

Pelifilmatisointi näyttää pysytelleen kiitettävän uskollisena lähdemateriaalille, mutta miten hyvin Blizzardin fantasiamaailma istuu valkokankaalle? Haiskahtaa siltä, että Warcraftista tulee joko välitön fanisuosikki ja kulttiklassikko tai sitten vuoden 2000 Dungeons & Dragonin kaltainen kakkakiisseli.

Toivotaan tietenkin ensimmäistä, sillä Warcraft: The Beginningia on tehty pitkään ja fanikunta on odottanut elokuvaa vuosia. Ainakin elokuva näyttää hauskalta kaikessa päättömyydessään.

Kesäkuun 10. päivä ensi-iltansa saavan Warcraftin pääosissa nähdään Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ja Daniel Wu. Ei isoja tähtiä siis, mutta iso osa elokuvan 100 miljoonan dollarin budjetista onkin selvästi mennyt erikoistehosteiden hiomiseen.

warcraft-juliste-01

warcraft-juliste-02

warcraft-juliste-03

warcraft-juliste-04

warcraft-juliste-05

warcraft-juliste-06

warcraft-juliste-07

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat