Uusimmat

Vahvistettu: Nämä näyttelijät nähdään Star Wars -sarja The Mandalorianin pääosissa

13.12.2018 11:35 Muropaketin toimitus

The Mandalorian -sarjan näyttelijäkööristä löytyy yksi melko yllättävä nimi.

Virallinen Star Wars -sivusto on paljastanut loputkin Star Wars -tv-sarja The Mandalorianin tärkeimmistä näyttelijöistä. Aiemmin oli jo tiedossa Pedro Pascalin (Game of Thrones, Narcos) esittävän pääosaa, sekä mukana olevan myös Deadpoolista tutun Gina Caranon ja veteraaninäyttelijä Nick Nolten. Nyt listaan on lisätty Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods) ja Werner Herzog (Grizzly Man).

Kyllä, luitte oikein, mukana on näyttelijänä legendaarinen saksalaisohjaaja Werner Herzog. Ketä hän sarjassa esittää ei ole vielä selvillä.

Disney+ -striimauspalvelussa ensi vuonna nähtävän The Mandalorian -sarjan ensimmäinen tuotantokausi sisältää kymmenen jaksoa, joiden yhteenlaskettu budjetti on 100 miljoonaa dollaria.

The Mandalorian -sarjan pääpäsmärinä toimii Jon Favreau ja ohjaajina toimivat muun muassa Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) ja Taika Waititi (Thor: Ragnarok).