Uusimmat

Venom ja Mustalle Kissa valkokankaalle? Sony laajentaa Spider-Manin maailmaa eri hahmojen sooloelokuvilla

22.11.2013 14:20 Muropaketin toimitus

Venom & Musta Kissa

Sony Pictures aikoo panostaa Hämähäkkimieheen tosissaan tulevina vuosina. The Amazing Spider-Man 2 saa ensi-iltansa keväällä 2014, mutta se on vasta alkua.

Torstaina rahoittajille järjestetyssä tilaisuudessa Sony Picturesin johtaja Michael Lynton vahvisti, että studio panostaa supersankareihin jatkossa entistä enemmän.

Luvassa on The Amazing Spider-Man -sarjan lisäksi myös muita Hämähäkkimiehen maailmaan sijoittuvia elokuvia. Käytännössä tämä tarkoittanee sitä, että muutkin Spider-Man-sarjakuvista tutut hahmot alkava tulevaisuudessa seikkailla omissa elokuvissaan.

”Meillä on vahvasti aikomuksena rakentaa laajempi universumi Spider-Manin ympärille. Tekeillä on parhaillaan useita käsikirjoituksia”, Lynton ilmoitti.

The Amazing Spider-Man 3:sta ja 4:sta on jo aikaisemmin tänä vuonna annettu vahvistus, mutta esimerkiksi Venomin sooloelokuvasta liikkuu vasta epämääräisiä huhuja. Viittasiko Lynton mahdollisesti siihen?

Mikäli, myös Mustan Kissan oma valkokangasseikkailu vaikuttaisi todennäköiseltä vaihtoehdolta Sonyn julkaisulistaan. Joidenkin lähteiden mukaan hahmo esiintyy sivuosassa jo Marc Webbin ohjaamassa The Amazing Spider-Man 2:ssa.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Uusia kuvia The Amazing Spider-Man 2:sta: tällä kertaa luvassa sarjakuville uskollinen Hämis? 11.11.2013
o Äänestys: X-Men, Ninja Turtles, Spider-Man, Sin City… Mitä vuoden 2014 sarjakuvaleffaa odotat eniten? 30.10.2013
o The Amazing Spider-Man 2 -elokuvaa odottavien piina jatkuu joulukuuhun asti 30.10.2013
o Hämiksen uusi asu näyttää upealta The Amazing Spider-Man 2:ssa – katso yksityiskohtaiset kuvat 14.10.2013
o The Amazing Spider-Man 2 -lelujen joukossa Vihreä Menninkäinen, Musta Kissa ja Carnage – vaan entäs leffassa? 10.10.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline