Uusimmat

Venomilla menee lujaa: Nyt Lady Gagan fanit trollaavat supersankarielokuvaa Twitterissä pilatakseen sen ensi-illan

03.10.2018 13:20 Muropaketin toimitus

Enää some-sodassa eivät ole keskenään DC- ja Marvel-fanipojat. Nyt tällä viikolla julkaistavaa Venomia vastaan ovat nousseet Lady Gagan fanit.

Sosiaalinen media on joskus hämmentävä paikka. Supersankareiden aikakaudella moni on jo tottunut DC:n ja Marvelin fanipoikien keskinäiseen nokitteluun, mutta nykyisin esille nousevat todelliset mustamaalauskampanjat joissa trollataan joukolla.

Tom Hardyn tähdittämä Venom saa ensi-iltansa perjantaina ja nyt elokuvaa trollaamaan on Twitterissä noussut erikoinen ryhmä – nimittäin Lady Gagan fanit. Yhdysvalloissa samana päivänä ensi-iltansa saa myös Lady Gagan tähdittämä, Bradley Cooperin esikoisohjauksenaan tekemä A Star is Born (Suomen ensi-ilta sille on 19. lokakuuta).

Popcornit valmiiksi! Tämän seuraaminen on ollut aamun hulvattomin tapaus.

Lady Gagan fanit, jotka kutsuvat itseään nimellä The Little Monsters, ovat alkaneet julkaista Twitterissä viestejä, joissa kehotetaan välttämään Venomia ja menemään katsomaan viikonloppuna sen sijaan A Star is Born. Osa näistä twiiteistä on jo paikannettu olevan botteja, mutta toiminnan on myös uutisoitu olevan koordinoitua Gagan fanien kesken.

Eikä homma aivan tähän pääty, vaan osa käyttäjistä on vastannut Gagan fanien trollausyritykseen “vastahyökkäyksellä”. He sanovat menevänsä katsomaan mieluummin Venomia – olipa se miten huono tahansa – kuin A Star is Bornia.