Uusimmat

Vihan liekit -kuville ei tule loppua: vielä kolme otosta Nälkäpelin jatko-osasta

11.01.2013 11:00 Muropaketin toimitus

Nälkäpeli

Nälkäpelin jatko-osa Vihan liekit ilmestyy ensi syksynä. Elokuvasta julkaistiin ensimmäiset kohtauskuvat aikaisemmin tällä viikolla ja nyt niitä saadaan vielä lisää. Tällä kertaa keskitytään sivuhahmoihin.

Oheisissa kuvissa nähdään muun muassa Nälkäpelin uusi suunnittelija Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman) yhdessä Haymitchin (Woody Harrelson) kanssa. Muiden hahmojen pitäisi olla ensimmäisen Nälkäpelin nähneille tuttuja jo ennestään.

Nälkäpeli: Vihan liekit saapuu teattereihin 22. marraskuuta. Sen on ohjannut I Am Legendistä tuttu Francis Lawrence. Pääosissa jatkavat mm. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ja Liam Hemsworth. Elokuva perustuu Suzanne Collinsin saman nimiseen kirjaan. Sen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Nälkäpeli on ohi, mutta kärsimys ei. Juuri ennen koko maan kattavaa voitonkiertuetta, jolle voittajapari pakotetaan, presidentti Snow tekee epämiellyttävän vierailun Katnissin kotiin. Hän syyttää tyttöä siitä, että hänen käytöksensä pelissä yllyttää ihmisiä kapinaan. Lisäksi hän on saanut vihiä, että Katnissin ja Peetan suhde olikin tekaistu. Voiko heidän kihlautumisensa yleisön edessä vielä pelastaa tilanteen?”

Nälkäpeli: Vihan liekit

Nälkäpeli: Vihan liekit

Nälkäpeli: Vihan liekit

Lue myös:

Katniss ja Finnick poseeraavat Nälkäpeli: Vihan liekkien ensimmäisissä promokuvassa [PÄIVITETTY]

Katniss, Peeta ja Gale: Vielä kaksi uutta kuvaa Nälkäpelin jatko-osasta Vihan liekit

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Entertainment Weekly