Uusimmat

Viimeisen trailerin perusteella Snake Eyes: G.I. Joe Origins on juuri sopivan aivotonta kesäviihdettä

20.07.2021 10:00 Muropaketin toimitus

Snake Eyes: G.I. Joe Origins saapuu Suomeen elokuussa.

Paramount Pictures on julkaissut viimeisen trailerin Yhdysvalloissa ensi viikolla ensi-iltansa saavasta Snake Eyes: G.I. Joe Origins -elokuvasta. Mainospätkä vain vahvistaa sen, mikä tuli selville jo aiemmista trailereista – luvassa on totaalipöhköä toimintahömppää.

Elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Henry Golding, Andrew Koji, Iko Uwais, Úrsula Corberó ja Samara Weaving.

Uusi G.I. Joe -leffa ei ole yhteydessä aikaisempiin, vaan käynnistää homman puhtaalta pöydältä. Suomen ensi-iltansa se saa vasta 20. elokuuta. Virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Snake Eyes: G.I. Joe Originsissa Henry Golding esittää Snake Eyesia, sisukasta oman tiensä kulkijaa, joka hyväksytään muinaiseen japanilaiseen Arashikage-klaaniin, kun hän pelastaa klaanin perijän hengen. Japanissa Arashikaget kouluttavat Snake Eyesista ninjasoturin ja tarjoavat hänelle samalla jotakin, mitä hän on kaivannut jo pitkään: kodin. Mutta kun menneisyyden salaisuudet paljastuvat, Snake Eyesin kunnia ja uskollisuus pannaan koetukselle – vaikka vaarana olisi läheisimpien ystävien menettäminen. Legendaariseen G.I. Joe -hahmoon perustuvassa elokuvassa Snake Eyes: G.I. Joe Origins muissa rooleissa ovat Andrew Koji (Storm Shadow), Úrsula Corberó (The Baroness), Samara Weaving (Scarlett), Haruka Abe (Akiko), Tahehiro Hira (Kenta) sekä Iko Uwais (Hard Master).”