Uusimmat

Vin Diesel haluaisi tehdä Fast & Furious 10:n Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen kaavalla

06.02.2020 18:00 Muropaketin toimitus

Yhdeksäs Fast & Furious -elokuva julkaistaan Suomessa 20. toukokuuta.

Fast & Furious -elokuvasarja kasvaa toukokuussa jo yhdeksän elokuvan mittaiseksi – tai kymmenen, jos spinoff-elokuva Hobbs & Shaw lasketaan mukaan. Joidenkin tietojen mukaan loppu kuitenkin olisi vihdoinkin häämöttämässä – kymmenes Fast & Furious on nimittäin näillä näkymin viimeinen.

Total Filmin haastattelussa Vin Diesel kertoo alkaneensa suunnitella kymmenettä elokuvaa jo ennen Fast 9:n kuvausten alkua. Hän myös kertoo Fast & Furious 10:n olevan kaksiosainen – aivan kuin Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame.

“Tarinauniversumimme on niin luja ja niin rikas lahjakkuuksien ja tarinan osalta, että on aivan järkevää jatkaa sitä spinoffien myötä. Se taitaa olla väistämätöntä… Ja mikäli Fast 10:n osat 1 ja 2 ovat loppupäätös, olisi hienoa tarjota faneille tämän maailman jatkoa sukupolviksi eteenpäin”, Diesel selittää.

Yhdeksännen Fast & Furious -elokuvan ohjaa Justin Lin ja Dieselin lisäksi siinä nähdään muun muassa Michelle Rodriguez, John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren ja Charlize Theron.

Muropaketin uusimmat