Uusimmat

Galaxy S20 FE 5G -puhelimen järjestelmäpiiri ja moni muukin asia selvisi – koko tuotesivu vuodettiin

18.09.2020 15:42 Muropaketin toimitus

Tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi Galaxy S20 FE 5G -puhelimen koko tuotesivun Patreon-tilillään. Vuoto paljasti myös tulevan puhelimen ominaisuudet ja värivaihtoehdot.

Tuotesivusta selvisi käytännössä kaikki ominaisuudet. Tulevassa Fan Edition – puhelinversiossa on Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua, 128 gigatavua tallennustilaa sekä microSD-korttipaikka. Lisäksi selvisi, että luurista löytyy 120-hertsinen, 6,5 tuuman Super AMOLED Infinity-O -näyttö Full HD+ -resoluutiolla.

Laitteessa on 4500 milliampeeritunnin akku nopealla latauksella. Galaxy S20 FE 5G tukee myös langatonta latausta sekä käänteistä langatonta latausta ja on pölyn- ja vedenkestävä.

Puhelimen etuosassa on 42 megapikselin selfie-kamera. Takana puolestaan on kolmoiskamera, josta löytyy 12 megapikselin laajakulmakamera, 12 megapikselin ultra-laajakulmakamera ja 8 megapikselin telekamera kolminkertaisella optisella zoomauksella. Nettisivuillaan Samsung mainitsee kamerasta myös ominaisuudet nimeltään 30x Space Zoom, Night Mode, Single Take ja Super Steady Mode.

Värejä on tarjolla kuusi erilaista –  Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue ja Cloud Gold. Puhelimessa on käytössä Android 10 -käyttöjärjestelmä One UI 2.0 -käyttöliittymällä.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition -puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan 23. syyskuuta, jolloin Samsung järjestää Galaxy Unpacked for Every Fan -tapahtuman. Alla kuva.