Uusimmat

Googlen uutuudet vuotivat julki: Pixel 2, Home-kaiuttimen pikkuversio ja uudet Daydream-lasit

20.09.2017 10:24 Muropaketin toimitus

Googlen ensi kuussa järjestettävän julkistustilaisuuden herkkuja on päässyt lipsahtamaan julkisuuteen jo etukäteen. Pixel-puhelinten lisäksi luvassa on uusi Home-kaiutin ja päivitys Daydream-laseihin.

Vuodoista on vastuussa Droid Life -sivusto. Sen mukaan Pixel 2 -puhelin tulee saataville kolmessa eri värissä.  Sininen, musta ja valkoinen Pixel 2 ovat hinnaltaan 649 tai 749 dollaria tallennustilasta riippuen. Halvemmassa sitä on 64, kalliimmassa 128 gigatavua.

Pixel 2 XL -puhelimen lopulliseksi nimeksi vahvistui Pixel 2 XL. Sitä on tarjolla vain kahdessa eri värisävyssä, mustavalkoisena ja täysin mustana. Pienemmän 64-gigatavuisen hinnaksi Droid Life raportoi 849 dollaria, ja 128-gigaisen hinnaksi 949 dollaria.

Hintojen ja värien lisäksi muita varmistuneita tietoja Droid Life ei ole puhelimista raportoinut.

Samassa tilaisuudessa esitellään myös pienempi versio Google Home -älykaiuttimesta. Amazonin omasta Alexa-laitteesta on jo pitkään ollut saatavilla kämmenelle mahtuva Dot-versio, ja nyt Google kokeilee samankaltaista tuotetta. Kuten kuvasta näkyy, laite tuodaan myyntiin kolmessa eri värisävyssä. Hintaa on maltilliset 49 dollaria. Kuvissa näkyvä johto on virransyöttöä varten. akkua laitteessa ei Droid Lifen tietojen mukaan ole. Kuvista päätellen laitteen päällä on myös rivi sen käytöstä kertovia LED-valoja. Tätä tarkempia tietoja Ministäkään ei ole vielä saatavilla.

Myös Daydream View-virtuaalilasit uudistuvat. Värimaailma on tismalleen sama kuin Mini-kaiuttimissa. Suurta eroa edelliseen versioon ei kuvien perusteella ole, pinnan tekstuuri viittaisi erityyppiseen materiaaliin, jonka Droid Life toivoo oleman paremmin kulutusta kestävää. Lasien mukana toimitettava ohjain näyttää kuvan perusteella hyvin samanlaiselta kuin ensimmäisenkin Daydreamin ohjain. Hintaa on nostettu 20 dollarilla, 99 dollariin. Näkyykö korotus myös laitteen teknisissä ominaisuuksissa jää nähtäväksi.