Uusimmat

Honorilta liuta uusia tuotteita: Watch GS Pro- ja Watch ES -älykellot, MagicBook Pro -kannettava sekä Pad 6 -tabletti

04.09.2020 13:19 Muropaketin toimitus

Meneillään oleva IFA 2020 -tapahtuma poikii lisää tuotejulkistuksia. Tällä kertaa vuorossa on Honor, joka täydensi älytuotevalikoimaansa älykelloilla, tabletilla ja kannettavalla.

Uusista kellomalleista Honor Watch GS Pro on rouheampi versio, joka on suunniteltu kestämään ulkoilmaelämää. Tästä kielii 14 läpäistyä MIL-STD-810G-standardin testiä. Luonnossa liikkumista avittaa myös kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä ja pitkätkin retket mahdollistava 25 päivän akkukestävyys. GPS-paikannustakin on yhdellä latauksella tarjolla 100 tuntia. Amoled-näyttö on kooltaan 1,39 tuumaa ja suorittimena on Kirin A1.

Älykello tarjoaa myös yli sata urheilutilaa eri lajeille – muun muassa vuorikiipeilylle, patikoinnille, hiihdolle, sisä- ja ulkojuoksulle. Honor Watch GS Pro -älykelloa odotetaan myyntiin Suomessa lokakuussa hintaan 249,90 euroa. Värit ovat valkoinen, musta ja sininen.

Honor Watch ES –kello on puolestaan suunnattu trenditietoisille, hyvinvoinnista kiinnostuneille kuluttajille. Kellon amoled-näyttö on kooltaan 1,64 tuumaa. Laite tukee 95 urheilumoodia, 12 animoitua treeniohjelmaa ja siinä on joukko seurantatyökaluja, joiden kerrotaan tekevän älykellosta virtuaalisen valmentajan. Tälle mallille akkukestoa luvataan 10 päivää. Myös Honor Watch ES -älykello julkaistaan Suomessa loppuvuoden aikana.

Honor julkaisi myös uuden Pad 6 -tabletin, jossa on 10,1-tuumainen Full HD -näyttö. Tabletti painaa vain 460 grammaa, eikä paksuuttakaan ole kuin 7,55 millimetriä. Tabletti tukee niin WiFi- kuin LTE-yhteyksiä, mutta muita tarkkoja yksityiskohtia ei vielä kerrottu, eikä myöskään julkaisuaikataulua vahvistettu Suomen osalta.

Valmistajan MagicBook-kannettavatuoteperheen uusin lisäys on MagicBook Pro. Siinä käytetään AMD Ryzen 5 4600H -prosessoria ja SSD-tallennustilaa on 512 gigatavua. DDR4-muistia on 16 gigatavua. Kannettavan 16,1 tuuman Fullview-näyttö kattaa sataprosenttisesti sRGB-väriskaalan. MagicBook Pro on kooltaan vain 369 x 234 x 16,9 millimetriä. Näytön ja rungon suhde onkin kunnioitettavat 90 prosenttia.

Painoa uutuusmallilla on 1,7 kilogrammaa. Akkukestoksi kerrotaan videotoistossa 11 tuntia, ja akku täyttyy tehokkaalla 65-wattisella latauslaitteella. Mallin markkinoilletuloajankohtaa Suomeen ei vielä kerrottu, mutta hinta asettuu 900 euroon.