Uusimmat

Klipsch julkaisi T5 II True Wireless ANC -kuulokkeet – valmistajan ensimmäinen täyslangaton kuulokemalli aktiivisella vastamelulla

21.08.2021 18:56 Muropaketin toimitus

Monista äänentoistotuotteista tunnettu Klipsch täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi valmistaja julkaisee tekoälyä hyödyntävät, True Wireless -vastamelukuulokkeet (ANC). Kuulokkeiden suunnittelussa kerrotaan panostetun mukavuuteen ja suorituskykyyn.

Klipsch T5 II True Wireless ANC -vastamelukuulokkeiden käyttökokemus syntyy kuulokkeisiin sulautetulla tekoälyä ja pään liikkeitä hyödyntävällä Bragi- käyttöjärjestelmällä. Se mahdollistaa eleohjatun käyttökokemuksen ilman käsiä, jolloin esimerkiksi puheluihin voi vastata pään nyökkäyksellä.

Integroitu Dirac HD Sound -teknologia optimoi äänenlaadun digitaalisesti kirkkaammaksi, rikkaammaksi ja tasapainoisemmaksi. Sekä ulkopuolelle että kaiuttimeen suunnattu kaksoismikrofoni mahdollistaa melun vaimennuksen. Kuulokkeet voi ladata langattomasti Qi-yhteensopivalla latausalustalle tai käyttää mukana tulevaa USB-C-kaapelia. Akun kestoksi ilmoitetaan jopa seitsemän tuntia (viisi tuntia ANC:lla), 21 tuntia kotelolla (15 tuntia ANC:lla).

Klipsch julkaisi myös T5 II True Wireless ANC McLaren Edition -kuulokkeet. Niitä hallitsee McLarenin tunnusomainen papaijan oranssi sävy, aito hiilikuitu ja ulkokuori, joka jäljittelee Formula 1:n kilparenkaan pintaa. Kuulokkeet voi ladata langattomasti mukana toimitettavalla kaksiasentoisella latausalustalla, Qi-yhteensopivalla latausalustalla tai USB-C-kaapelilla.

Klipsch True Wireless -kuulokkeet ovat yhteensopivia Klipsch Connect Appin kanssa, joka mahdollistaa esimerkiksi ohjelmistopäivitykset, EQ-säädöt, pääsyn pikaoppaaseen sekä laitteen akun tilan tarkistamisen ja vastameluasetuksien säätämisen.

Klipsch T5 II True Wireless ANC -kuulokkeiden värivaihtoehtoina ovat kupari, gunmetal-harmaa ja hopea. Suositushinta on 349 euroa. T5 II True Wireless ANC McLaren Edition -kuulokkeiden suositushinta on puolestaan 449 euroa. Molemmat mallit ovat saatavana syyskuussa.

Muropaketin uusimmat