Uusimmat

Lenovo julkaisi uuden modulaarisen Moto Z3 Playn

07.06.2018 14:13 Muropaketin toimitus

Lenovon omistama Motorola on julkaissut uuden Moto Modseja tukevan, älypuhelinten keskiluokkaan sijoittuvan Moto Z3 Playn.

Lenovon omistama Motorola on tuonut markkinoille uuden Moto Z3 Playn, raportoi Android Authority. Laitteessa on kuusituumainen 2160 x 1080 pikselin resoluutiolla toimiva AMOLED-näyttöpaneeli sekä Qualcomm Snapdragon 636 -suoritin.

Yhdysvalloissa 499 dollarin eli noin 425 euron hintainen Moto Z3 Play tukee aiempien mallien tavoin modulaarisia Moto Modseja, joten älypuhelimeen voi halutessaan liittää vaikkapa Polaroid-printterin. Moto Mods -liittimen lisäksi Moto Z3 Playn takapuolelta löytyy myös 12 megapikselin kamera. Etukameran resoluutio on viisi megapikseliä.

Keskusmuistia Lenovon uutuudessa on neljä tai kuusi gigatavua, sisäistä tallennustilaa löytyy puolestaan 64 tai 128 gigatavua. Akun kapasiteetti on 3000 milliampeerituntia, mutta Android Oreolla toimivassa Moto Z3 Playssä ei ole lainkaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää.

Moto Z3 Play saapuu kyllä myyntiin myös Eurooppassa, mutta vielä ei tiedetä milloin se tapahtuu. Myöskään älypuhelimen tarkasta hinnasta Euroopassa ei ole vielä tietoa.