Uusimmat

Apple esitteli Watch Series 8 -älykellot

07.09.2022 20:35 Muropaketin toimitus

Apple on esitellyt uudet Watch Series 8 -älykellot, jotka ovat saatavilla 41 ja 45 millimetrin kokoisina.

Kahdeksannen sukupolven Apple Watchit tarjoavat kaksi lämpötilasensoria, jotka löytyvät kellon alapuolelta sekä näytöstä. Lämpötilasensoreita voidaan käyttää naisten terveyden ja ovulaatiokierron seuraamiseen. Lisäksi Apple Watch Series 8 osaa havaita auto-onnettomuuteen joutuneen käyttäjän, jolloin älykello hälyttää automaattisesti apua.

Applen uusissa watchOS 9 -käyttöjärjestelmää hyödyntävissä älykelloissa on lisäksi paranneltuja liikuntatoimintoja muun muassa juoksijoille ja uimareille. Rungon vaihtoehtoisina materiaaleina ovat alumiini sekä ruostumaton teräs ja mukana on runsaasti uusia kellotauluja.

Syyskuun 16. päivänä julkaistavat Apple Watchit maksavat 509 eurosta ilman LTE-yhteyksiä (41 mm) tai 629 euroa LTE-yhteyksien kanssa.

Watch Series 8 -älykellojen ohella Apple julkisti myös edullisemman toisen sukupolven Apple Watch SE:n. Edullisimmillaan 309 euroa ilman LTE:tä (40 mm) tai 359 euroa LTE:n kanssa maksava Watch SE 2 tarjoaa niin ikään kolaritunnistuksen, liikuntamuotojen tuen, sykeseurannan sekä muita tärkeimpiä toimintoja.

Muokattu 7.9.2022 klo 21.45: Päivitetty eurohinta.