Uusimmat

Google Pixel -puhelimien valkoiset versiot ensimmäisessä livekuvavuodossa

20.09.2016 13:16 Juha Kokkonen

google-pixel-leak-livephotos-0-200916

Googlen uudet Pixel-älypuhelimet ovat olleet jo useamman kuukauden ajan huhujen kohteena, joten niiden lokakuun alussa tapahtuva julkaisu tulee tuskin kenellekään alaa seuraavalle yllätyksenä. Yllätysmomenttia pienentää entisestään se, että laitteista on jo nähty tietovuotoihin perustuneita renderöityjä kuvia ja nyt vuorossa on tiettävästi ensimmäinen livekuvavuoto. Android Police -sivuston julkaisemissa vuotokuvissa laitteen molemmat versiot ovat nähtävissä valkoisena värivaihtoehtoina etu- ja takapuolelta.

google-pixel-leak-livephotos-1-200916

Vaikka jotkut puhelimien yksityiskohdat, kuten logot ja viivakoodit, ovat sumennettuina, saa laitteista varsin hyvän kokonaiskuvan. Aiempien havainnerenderöintien mukaisesti laitteen runkorakenne on metallia ja takakuoren yläpuoliskoa peittää lasipinta. Takakuoren metallisessa alaosassa on havaittavissa antenniraita. Laitteiden etupuolella näytön alla on ilmeisesti painike, joka on kuitenkin sumennettu kuvista.

Ennakkohuhujen mukaan HTC:n valmistamista Pixel-puhelimista tulee löytymään Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin takakamera ja Android 7.1 -käyttöjärjestelmä. Pienemmän mallin näytön kerrotaan olevan viisituumainen Full HD -paneeli ja isomman XL-mallin 5,5-tuumainen QHD-paneeli. Android Police -sivuston tietojen mukaan Google Pixel -puhelimien hinnat tulevat alkamaan pienemmän mallin 649 eurosta. Isomman XL-mallin hinta tulee todennäköisesti olemaan korkeampi.