Uusimmat

HMD Global julkaisi kohtuuhintaiset Nokia Clarity Earbuds 2+ -nappikuulokkeet – vastamelua, väriä ja akkukestoa

Kuva: @ HMD Global

08.11.2023 20:35 Muropaketin toimitus

Nokia-puhelimia ja lisävarusteita valmistava HMD esitteli uudet Nokia Clarity Earbuds 2+ -vastamelukuulokkeet. Napit tulevat myyntiin kolmessa värissä: pinkkinä, lilana ja harmaana. Akkukestoakin luvataan seitsemän tuntia yhdellä latauskerralla.

Qualcomm S3 Sound -alustalla ja Qualcomm aptX -tekniikalla varustetut kuulokkeet ovat roiskekestäviä IPX4-luokituksen ansiosta, eli ne kulkevat mukana myös sadesäässä tai hikitreenissä. Nokia Clarity Earbuds 2+ -vastamelukuulokkeet on valmistettu 60-prosenttisesti kierrätetystä muovista ja ne latautuvat kätevästi latauskotelossa, joka tarjoaa yhteensä jopa 35 tuntia latausaikaa.

Varustukseen kuuluu esimerkiksi kaksoismikrofoni, ENC-vaimennuksen ja Qualcomm cVc -teknologiaa, jotka auttava äänien kuulumiseen esimerkiksi etäkokouksissa. Low Latency Mode -tilan ja aptX:n myötä myös viiveet on valmistajan mukaan saatu kuriin. Ominaisuuksista voi mainitua myös Google Fast Pairin ja monipisteyhteyden.

Kuva: @ HMD Global

Nokia Clarity Earbuds 2+ nappikuulokkeet ovat valmistajan tiedotteen mukaan saatavilla väreissä pinkki, lila ja harmaa hintaan 79,90 euroa.