Uusimmat

iPhonen herätyskello ei toimi edelleenkään kaikilla käyttäjillä (Päivitetty)

04.01.2011 10:42 Juha Kokkonen

iPhonen kelloTaskuMuro uutisoi toissapäivänä iPhonen kanssa vuoden vaihtumisen jälkeen ilmenneistä herätysongelmista, joiden oli kuitenkin määrä ”korjaantua itsestään” tammikuun kolmas päivä. Vuoden ensimmäinen työpäivä valkeni ja kaiken piti olla hyvin, mutta toisin kävi! Facebook ja Twitter alkoivat jälleen täyttyä tuskastuneista viesteistä ihmisiltä, jotka olivat myöhästyneet esimerkiksi töistä tai lennoltaan.

Ongelmat eivät ilmeisesti ole rajoittuneet vain iPhoneen, vaan myös muissa Applen tuotteissa, kuten iPod-musiikkissoittimissa, on raportoitu olleen ongelmia herätyskellon kanssa. ”Applen on ehdottomasti korjattava ongelma niin nopeasti kuin mahdollista, vaikkakaan en usko sen vaikuttavan myyntiin tai Appleen itseensä negatiivisesti”, kommentoi Gartnerin markkina-analyytikko Carolina Milanesi. Apple myönsi ongelman eilen (2.1) ja vakuutti hälytysten toimivan normaalisti kolmannesta päivästä lähtien. Osa käyttäjistä raportoi ongelman korjaantuneen ennakkoarvioiden mukaisesti.

Kerro kommenteissa onko sinulla ollut ongelmia Applen tuotteiden herätystoiminnon kanssa ja korjaantuiko ongelma tänään (3.1.)?

Reuters, Apple woes continue as some oversleep in Asia and Europe

Päivitys: iOS 4.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu iPhone 4 jätti herättämättä eilen ja tänään. Alustavasti testattuna herätys ja muistutus toimivat huomenna 4.1. ainakin, kun puhelimen päivämäärän ja kellonajan asetti manuaalisesti huomiselle ja kokeili herätystä /Sampsa

Päivitys 2: Myös 4. tammikuuta iPhone 4:n herätyskello ohitti herätyksen ja pysyi mykkänä. Joidenkin raporttien mukaan herätys toimii, jos sen asettaa toistuvaksi tai saman vuorokauden puolella /Sampsa