Uusimmat

Jabralta uudet Elite 4 -nappikuulokkeet – kohtuuhintaisen mallin ominaisuudet taipuvat niin työhön kuin vapaa-aikaan

21.03.2023 15:00 Muropaketin toimitus

Jabran uusin nappikuulokemalli osuu sadan euron hintaluokkaan, mutta sen ominaisuuslista on silti kattava. Ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi mahdollisuus yhdistää Bluetooth-laitteita yhtäaikaisesti sekä aktiivinen vastamelutoiminto. Myös parittamiseen on kiinnitetty huomiota.

Jabra Elite 4 -nappikuulokkeet ovat uusin lisäys valmistajan Elite-sarjaan. Kompaktit ja kevyet napit on suojattu IP55-tason mukaisesti pölyä ja vettä vastaan. Ne on myös suunniteltu tarjoamaan käytössä tärkeitä ominaisuuksia: mukavuutta, hyvän äänentoiston ja miellyttävän käyttökokemuksen. Aktiivinen melunpoisto (ANC) poistaa ylimääräiset taustaäänet, ja Elite 4 onkin varustettu neljällä mikrofonilla.

Elite 4 -kuulokkeiden akkukestoksi kerrotaan valmistajan tiedotteessa 5,5 tuntia ja 22 tuntia ladattavan suojakotelon kanssa (28 tuntia ilman ANC-toimintoa).

Kuuden millimetrin elementtiin perustuvat Elite 4 -kuulokkeet on mahdollista liittää kahteen laitteeseen samaan aikaan, hyödyntäen Bluetooth Multipointia. Myös laitteiden parittaminen mobiililaitteiden kanssa on tehty helpoksi Fast Pair -ominaisuuden ansiosta, ja Swift Pairillla tietokoneen tai kannettavan kanssa.

Jabra Elite 4 on heti saatavilla suositushinta 99,99 euroa. Nappikuulokkeet on saatavilla neljässä värissä: tummanharmaa, navy, liila ja vaalea beige.