Uusimmat

LG:ltä toisen sukupolven rullattava Rolly-mobiilinäppäimistö viidennellä näppäinrivillä

14.04.2016 10:57 Juha Kokkonen

lg-rolly-2-140416

LG on esitellyt Koreassa toisen sukupolven version matkakäyttöön tarkoitetusta Rolly Keyboard -näppäimistöstään. Bluetooth 3.0 -yhteyttä käyttävä Rolly 2 kääriytyy tarvittaessa patukan muotoon, joka helpottaa sen kuljettamista mukana.

Suljettuna Rolly 2:n sivuprofiili on muuttunut neliskanttisesta pentagoniksi, jonka myötä näppäimistö on saanut yhden uuden näppäinrivin. Patukan uuden muodon myötä se on myös entistä helpompi vetää auki alareunaan kiinnitetystä pienestä kangaskielekkeestä. Virtansa laite ottaa yhdestä AAA-patterista, jonka luvataan kestävän 3,5 kuukautta.

Näppäimistön takareunasta löytyy sisäänrakennettu laiteteline, johon voi asettaa esimerkiksi puhelimen pystyasentoon. Toisin kuin edeltäjämalli, Rolly 2 on mahdollista parittaa kolmen eri laitteen kanssa, joten laitetta vaihtaessa toimenpidettä ei aina tarvitse tehdä uudestaan. Se on yhteensopiva Android-, iOS-, Mac- ja Windows-laitteiden kanssa.

LG Rolly Keyboard 2 tulee myyntiin Koreassa ja sen suositushinta on 129 000 wonia, eli noin 99 euroa. Laitteen saatavuudesta Korean ulkopuolella ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ainakaan edeltäjämallia ei ollut saatavissa Suomessa.