Uusimmat

Loistavaa kuvaa tallentava Insta360 X3 -toimintakamera sai ohjelmistopäivityksen myötä uusia ominaisuuksia

08.05.2023 10:05 Muropaketin toimitus

Kompakti Insta360 X3 -toimintakamera on saanut uuden laiteohjelmistopäivityksen. Sen myötä on tarjolla sekä parannusta kuvanlaatuun ja kameraa voi käyttää myös verkkokamerana.

Iso uudistus päivityksessä on 72 ja 36 megapikselin PureShot-valokuvien laadun parantuminen. Laiteohjelmiston päivittämisen myötä kuvissa on luvassa edustajan tiedotteen mukaan vähemmän kohinaa ja vastaavasti entistä enemmän värikylläisyyttä. Erityisesti yökuvissa ero entiseen kerrotaan olevan merkittävä.

Tietokoneeseen liitettynä Insta360 X3 toimii nyt myös kätevänä verkkokamerana. Näin onnistuu paitsi perinteinen kuvaaminen videopalavereissa, myös 360 asteen kuvaus, jolloin isompikin joukko osallistujia voidaan vaivatta mahduttaa mukaan yhdellä kameralla.

Uusi laiteohjelmisto tuo mukanaan uusia ominaisuuksia Insta360-sovelluksen käyttöön. Nyt kameran otoksia voidaan siirtää suoraan tietokoneelle entistä monipuolisemmin jatkokäsittelyä varten.

Insta360 X3 -toimintakameran uuden laiteohjelman voi ladata älypuhelimen tai tietokoneen Insta360-sovelluksella.

LUE MYÖS: Testi | Toimintavideot talteen – Insta360 X3 kuvaa loistavaa 360 asteen videota, DJI Osmo Action 3 on kohtuuhintainen ja laadukas GoPron korvike – Muropaketti.com