Uusimmat

Mobiilimaailman aprillipilat 2016: Sähköauton latausta, Sandstone-pinnoitetta ja kadonneita sukkia

03.04.2016 17:55 Petrus Laine

OnePlussan aprillipila

Mobiilimaailmassakin vietettiin perinteisesti aprillipäivää. Tässä uutisartikkelissa luomme nopean silmäyksen mobiilimaailman aprillipiloihin.

OnePlus alkaa pinnoittamaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta suositulla Sandstone-pinnoitteellaan. Yhtiön sivuilla kerrotaan Sandstone-mukin, Sandstone-saippuan ja Sandstone-kenkien saapuvan myyntiin pian. Kerro kommenteissa mitä itse haluaisit pinnoittaa Sandstone-pinnoitteella?

Asus opastaa käyttäjiä, miten ZenFone Maxin 5000 milliampeeritunnin akkua voidaan käyttää Tesla-sähköauton lataamiseen. Lataamiseen tarvitaan vain Tesla-sähköauto, sen latauskaapeli ja uusi Asus Charge Tesla -adapteri. ACT kytketään latauskaapeliin, joka sen jälkeen kytketään ZenFone Max -puhelimeen. Tunnin lataamiseen luvataan lataavan akkua 29 lisäkilometrin edestä.

april-fools-5-20160403

Australian Google puolestaan auttaa käyttäjiä löytämään kadonneet sukkansa. Sukkiin on lisätty tuki Bluetoothille sekä LTE-majakat. Jos toinen sukista on hukassa, painamalla LTE-majakan painiketta tallessa oleva sukka kertoo älypuhelimen avulla mistä sen pari löytyy. Lisäksi sukka soittaa musiikkia helpottaakseen löytymistä.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat