Uusimmat

Motorola otti kantaa Razrin saranan kestävyydestä heränneisiin kysymyksiin

11.02.2020 10:15 Muropaketin toimitus

Motorolan mukaan automaattinen testi, jossa Motorolan tuore taittuvanäyttöinen Razr hajosi ennen aikojaan, ei ole toimiva mittari puhelimen kestävyydelle.

Aiemmin kerroimme CNETin testistä, jossa alun perin Samsung Galaxy Foldin taittotestiin suunnitellulla ja sittemmin Motorola Razrille muunnellulla SquareTraden FoldBotilla testattiin Motorola Razrin kestävyyttä. Sarana hajosi testissä jo noin 27 000 taittokerran kohdalla.

Nyt Motorola on ottanut kantaa testituloksiin. Valmistajan mukaan FoldBotia ei ole suunniteltu testaamaan Razria, eikä puhelin pääse robotin käsittelyssä aukeamaan ja sulkeutumaan tarkoitetulla tavalla. Se aiheuttaa Motorolan mukaan ylimääräistä rasitusta laitteen saranalle, eikä CNETin testi ole siksi valmistajan mukaan hyvä mittari sille, kuinka kestävä puhelin on todellisessa kuluttajakäytössä.

Myös Motorola on testannut Razrin taittokestävyyttä tuotantovaiheessa omalla robotillaan, kuten alta näkyvältä videolta voi huomata. Motorola kertookin olevansa luottavainen puhelimen kestävyyteen.