Uusimmat

Motorolan väitetty vuoden 2017 Moto X -älypuhelin esiintyy vuotokuvissa

05.12.2016 20:16 Muropaketin toimitus

moto-x-2017-05122016

Kuvavuotoihin keskittynyt Slash Leaks -sivusto on julkaissut kaksi kuvaa kullanvärisestä älypuhelimesta, jonka väitetään olevan ensi vuoden versio Motorolan Moto X -mallista. Taustan perusteella kuvat ovat peräisin tuotantotiloista.

Kuvissa esiintyvän puhelimen takakuoren pyöreä kamerakehys on tuttu Moto Z -malleista, mutta muilta osin laitteen muotoilu on selvästi pyöristetympää. Takakuori vaikuttaisi olevan metallia, ja näytön alapuolella sijaitseva sormenjälkitunnistin on Motorolan tämän vuoden malleista poiketen muodoiltaan pyöristetympi.

Kyse on mahdollisesti viimevuotisen Moto X Playn seuraajasta, sillä puhelimen takakuoressa ei näy Moto Mods -lisäosien vaatimia kontaktipinnejä. Motorola on jo aiemmin vahvistanut, että sen ensi vuoden huippumallit tulevat tukemaan Moto Modseja. Toistaiseksi kuvan laitteen teknisistä ominaisuuksista ei ole tarkempaa tietoa.

Jo viime kesäkuussa Motorolalta kerrottiin, että Moto X -mallisto ei ole tullut tiensä päähän uusien Moto Z -mallien julkaisusta huolimatta. Yrityksen mukaan Moto Z- ja Moto X -mallistot on suunniteltu tarjoamaan toisistaan poikkeava käyttökokemus kuluttajille.